Dreigingsscenario's drinkwater

In 2023 organiseerden we samen met het NCSC en het CERT-WM een aantal sessies waarbij we dreigingsscenario’s maakten voor keren en beheren. Dat deden we op basis van de MASKeR methodiek. Het waren erg leuke, maar vooral leerzame bijeenkomsten met mooie resultaten. Daarom besloten we om begin februari dezelfde methodiek toe te passen voor de drinkwatersector. Ook daar ontstonden goede gesprekken over inmiddels afgeronde risicoanalyses en over het dreigingslandschap in generieke zin.

In 2023 organiseerden we samen met het NCSC en het CERT-WM een aantal sessies waarbij we dreigingsscenario’s maakten voor keren en beheren. Dat deden we op basis van de MASKeR methodiek. Het waren erg leuke, maar vooral leerzame bijeenkomsten met mooie resultaten. Daarom besloten we om begin februari dezelfde methodiek toe te passen voor de drinkwatersector. Ook daar ontstonden goede gesprekken over inmiddels afgeronde risicoanalyses en over het dreigingslandschap in generieke zin.