Serious game ketenrisico’s beschikbaar voor de watersector

Naast de eerdere serious game hebben wij vanuit ons programma samen met TNO een tweede laten ontwikkelen: de serious game ketenrisico’s, speciaal voor de watersector. In het spel zit je met ketenpartners bij elkaar rond het spelbord met fiches en kaartjes en krijg je samen meer inzicht in de koppelvlakken tussen jullie organisaties, en de impact van incidenten. Bij deze game oefen je met incidentscenario’s die meerdere organisaties in de keten raken. De nadruk ligt op het verkleinen van de impact van deze ketenincidenten. Het gaat om laagdrempelige oefeningen die een beperkte voorbereiding vragen.

Wil je meer weten over deze game en zie je mogelijkheden voor jouw organisatie?
Laat het ons weten via cyberweerbaarheidwater@minienw.nl