17 oktober OT-diner

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Remise, Den Haag

Veel IenW sectoren gebruiken geautomatiseerde (procesbesturing)systemen om hun processen te besturen. In de cybersecuritywereld groeit de laatste jaren de aandacht voor de beveiliging van deze Operationele Technologie (OT).

IenW draagt bij aan de ontwikkeling van kennis op het gebied van OT-security en de uitwisseling van bestaande kennis speelt daarin een grote rol. Daarom starten wij de ONE Conference dit jaar een dagje eerder, op maandag 17 oktober met een diner voor de OT-community. Het programma zit vol met inhoudelijke bijdragen van OT-experts uit binnen- en buitenland en er zal voldoende interactie zijn. Win jij misschien de pubquiz waarmee we deze avond feestelijk afsluiten?

Interesse in deelname? Neem dan contact op via cyberweerbaarheidwater@minienw.nlĀ