18 oktober ONE Conference

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie World Forum, Den Haag

Op 18 en 19 oktober opent de grootste cybersecurity conferentie van Europa weer haar deuren: de ONE Conference. Ook dit jaar zit het programma weer vol met verdiepende sessies.

Kijk voor alle details op de website van de ONE.

Dit jaar wordt de ONE mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Zo zal er extra aandacht zijn voor gamification en de beveiliging van Operationale Technologie (OT). Steeds meer organisaties gebruiken serious gaming voor bewustwording van personeel. Daarnaast is het een bewezen effectief middel om te oefenen met cyberincidenten. Wil je meer hierover weten? Bezoek dan onze Serious Gaming Expo, midden in het World Forum. Hier presenteert IenW bestaande games, onder meer over het oefenen met cyberincidenten maar ook over te nemen maatregelen om ketenrisico’s te verkleinen.